MEG OG SØREN – en kjærlighetshistorie

Claus Damgaard - Mig og SørenDet er forbløffende hvor aktuelle Søren Kierkegaards dype tekster er som safunnsaktuell inspirasjonskilde, også i dag.

Menneskelivets grunnleggende utfordringer har kanskje ikke forandret seg så mye som man tror på et par hundre år……….

 

Bli med på en humørfylt og forbløffende reise inn i Søren Kierkegaards verden – godt geleidet av den mesterlige komiker og Kierkegaard entusiast Claus Damgaard.

Claus Damgaard er scenekunstner og Kierkegaard fortolker, men har de siste 10 år også undervist i Søren Kierkegaards praktiske anvendelighet i en rekke sammenehenger.

Damgaard har blant annet vært ansatt som kunstner i gjesteprofessorat ved Aarhus Universitet, han er gjestelærer i ” eksistens og ledelse ” ved Copenhagen Business school og han trener psykoterapeut aspiranter i personlig eierskap. Damgaard er også ansatt som ” research fellow ” ved The Hong – Kirkegaard Library i USA i 2014.

Claus Damgaard har en klassisk skuespiller utdannelse fra London Academy of Dramatic Arts, og forestillingen Meg og Søren har trollbundet publikum i flere land senest under den internasjonale teaterfestivalen i Edinburgh.

Se forøvrig: www.enten-eller.dk